Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

A.J. [ Index.hr ]

04. 07. 2024. 11:42 >> 11:42

jedno od najprepoznatljivijih u svijetu filma

Dikaprio otkrio s kojim glumcem mu je bilo najdraže da radi

Leonardo di Kaprio je jedan od najpoznatijih glumaca današnjice.

Iako je jedno od najprepoznatljivijih lica u svijetu filma, nikada se nije plašio da preuzme nešto čudno ako je smatrao da će to imati pravi efekat na publiku, bilo da igra Džordana Belforta u filmu Vuk sa Volstrita ili prihvatanje izazova poput scena sa grotesknim objektima u filmu Povratnik, piše Index.hr.

Ipak, nakon godina odličnih nastupa, Dikaprio je priznao da mu je jedan od najboljih trenutaka bio rad sa Alom Paćinom u filmu Bilo jednom u Holivudu.

"Svako ko je radio sa Alom Paćinom sigurno ima nezaboravna sjećanja. On je ikona već četiri decenije, sa rijetkim izuzecima poput filma Džek i Džil. Pored toga, njegova uloga filmskog direktora koji prepoznaje potencijal u Dikapriovom liku više liči na strateški potez Kventina Tarantina", kazao je Dikaprio.

Tarantino je već bio poznat kada je počeo da radi na svom devetom filmu, a cilj mu je bio da pokaže kako i najveće zvijezde mogu da postanu sporedne u modernom Holivudu. Film je zamišljen kao ljubavno pismo starom Holivudu, u kojem se ukazuje kako i najsjajnije zvijezde prošlosti mogu postati neprepoznatljive.

Di Kaprio je uživao u svakom trenutku sa Paćinom.

„Al i ja smo uvježbavali scenu nekoliko nedjelja. Mnogo toga je izbačeno, ali sjesti i razgovarati o industriji sa Alom Paćinom bio je jedan od vrhunaca moje karijere. Bilo je nevjerovatno i nezaboravno raditi sa nekim ko može da osvijetli takvu scenu“, rekao je glumac za BBC Radio 1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније