Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.J. [ N1 ]

09. 10. 2024. 12:40 >> 12:40
Čitaj mi:

kraj ljubavi

Al Paćino raskinuo vezu sa 54 godine mlađom partnerkom

Al Paćino, poznat po ulogama u filmovima Karlitov put i Kum, raskinuo je vezu sa filmskom producentkinjom Nurom Alfalom.

Uprkos značajnom jazu u godinama, 84-godišnji holivudski glumac i 30-godišnji producentkinja zbližili su se tokom pandemije, pa su čak dobili i sina Romana u junu 2023.

Nedavno su glumca pitali o njegovom trenutnom romantičnom status, i jasno je stavio do znanja da je sam, rekavši: „Ne. Ja imam samo prijateljstva“, kada su ga pitali da li je u emotivnoj vezi.

Portparol Paćina je dalje objasnio da je par prešao iz partnerstva u prijateljstvo i da su zajednički posvećeni podizanju svog djeteta: „Al i Nur su veoma dobri prijatelji i zajednički odgajaju svog sina Romana.“

Paćino, čija romantična istorija uključuje veze visokog profila sa zvijezdama poput Dajan Kiton, Beverli D’Anđelo i Ketlin Kvinlan, takođe je otac još troje djece. Pored novorođenog Romana, ima 34-godišnju ćerku Džuli sa glumačkim trenerom Janom Tarantom i 23-godišnje blizance Antona i Oliviju sa glumicom Beverli D’Anđelo.

U svojim predstojećim memoarima ‘Sonny Boy’, Paćino govori o braku kao o „ulazu u voz bola“, dijeli svoje lično viđenje posvećenosti: „Sve je karta za voz bola. Karta ili ništa: ‘Ideš ili ne.“

„Ne, ostaću ovdje u stanici, neću dalje“- nikada nije bio izbor za njega.

„Brak ti svakako može odgovarati, ali jednostavno nisam osjećao da mi to iz nekog razloga odgovara“, kazao je glumac.

„Volio sam da živim sa ženama, a onda… zavisi od toga sa kim se slažete. Ako živite zajedno sa nekim, morate da imate zajedništvo“, prenio je Mirror.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније