Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Blic ]

07. 08. 2024. 12:28 >> 12:28
Čitaj mi:

FILMSKI REDITELJ

Tim Barton - Monika Beluči je centar mog svijeta

Filmski reditelj Tim Barton (65) je 3. jula prisustvovao 64. dodjeli nagrada Zlatnog globusa u Rimu sa Monikom Beluči (59), koja je primila nagradu za životno djelo.

 

Tim i Monika su zvanično par, i čini se da niko nije srećniji zbog toga od slavnog reditelja. Čini se da je poznati filmski stvaralac pronašao srodnu dušu u italijanskoj glumici, čijom ljepotom je opčinjen cio svijet. Njihova veza privukla je pažnju obožavalaca širom planete, koji su bili očarani ovim neočekivanim, ali očaravajućim parom.

U rijetkom javnom pojavljivanju, Barton je poljubio Monikin obraz dok su pozirali na crvenom tepihu. On je nosio crnu košulju i odgovarajući sako, dok je Beluči izgledala šik sa tamnim sunčanim naočarima, obučena u providni dugački kaput.

Par se držao za ruke i Barton je nježno stavio ruku oko leđa slavne glumice.

Bilo je i snimaka kako joj ljubi ruku, kako je ponosno pokazuje pred kamerama i još mnogo toga. Monika je postala centar njegovog univerzuma i on to nije želio da sakrije ni od koga.

Ali, postoji još jedna stvar: izgleda da Tim Barton ne može da vjeruje u svoju sreću. On je potpuno zaljubljen u Moniku i svuda je drži za ruku, piše Brajtsajd.

Beluči je potvrdila njihovu vezu u junu 2023. godine, a njene riječi bile su ispunjene iskrenim emocijama. Ona je rekla da je susret sa Timom bio jedan od onih rijetkih i posebnih trenutaka u životu, koji čovjek nikada ne očekuje, ali ga duboko cijeni. Monika je podijelila svoju „istinsku sreću što ga ima u svom životu”, ističući koliko voli i cijeni čovjeka koji on jeste.

Prenijela je i svoje uzbuđenje zbog njihove zajedničke budućnosti, ne samo kao životnih partnera, već i kao saradnika u filmskoj industriji, prenosi portal.

Prije nego što su Tim Barton i Monika Beluči debitovali na crvenom tepihu kao par u Rimu u oktobru 2023. godine, fanovi su primijetili koliko je Barton bio srećan. Držao je Belučijevu za ruku, smiješeći se od uva do uva, i plesao od radosti kad god bi je vidio, izgledajući kao da je „na sedmom nebu”.

„On se bukvalno kikoće i udara nogama“, napisao je jedan korisnik. Drugi je dodao: „Tim je pobijedio u životu“, dok su drugi primijetili kako ga je sreća promijenila: „Izgleda odmorno i hidrirano. Nadam se da će svi naći sreću, pa mu želim sve najbolje“.

Mračni režiser i lijepa glumica
Tim Barton je režiser čuven po svojim ekscentričnim i vizuelno upečatljivim filmovima. Nedavno je privukao pažnju javnosti ne samo svojim radom, već i svojom romantičnom vezom sa prelijepom italijanskom glumicom Monikom Beluči. Njihova veza postala je centar interesovanja mnogih, a Barton ne krije svoju sreću i zadovoljstvo što je Monika Beluči postala dio njegovog života.

Barton, poznat po svom mračnom, ali šarmantnom stilu, često je govorio o svojoj usamljenosti i teškoćama u pronalaženju prave ljubavi. Međutim, sve se to promijenilo kada je upoznao Moniku.

„Ona je centar mog svijeta”, izjavio je nedavno Barton, i dodao:

„Monika je nevjerovatna žena - lijepa, talentovana i puna razumijevanja. Ona me inspiriše svakodnevno”.

Njihova veza započela je kao prijateljstvo, ali ubrzo je prerasla u nešto mnogo dublje.

Monika Beluči, koja je poznata po svojim zapaženim ulogama u filmovima kao što su „Malèna” i „Matrix Reloaded”, takođe je javno izrazila svoju sreću što je sa Timom.

„On je genije u svom poslu i nevjerovatna osoba. Zajedno dijelimo mnoge zajedničke interese i strasti”, izjavila je Monika.

Barton često ističe koliko mu znači Monikina podrška, kako u profesionalnom, tako i u privatnom životu.

„Ona me razumije na način na koji niko drugi ne može. Naša veza je posebna, jer se zasniva na dubljem razumijevanju i ljubavi”, rekao je jednom prilikom.

Tim Barton ima dvoje djece sa glumicom Helen Bonam Karter: sina Bilija Rejmonda i ćerku Neli. Razišli su se 2014. godine.

Monika Beluči je bila u braku sa Vensanom Kaselom, sa kojim ima dvije ćerke, Devu i Leoni. Bila je u vezi i sa umjetnikom Nikolasom Lefebrom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније