Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M.Lj. [ Klix ]

29. 07. 2024. 22:07 >> 22:07

BEZ JLO

Ben Aflek kupuje nekretninu vrijednu 20 miliona dolara

Nakon glasina o razvodu i vijesti da prodaju svoju zajedničku nekretninu na Beverli Hilsu, Ben Aflek odlučio je da samostalno kupi nekretninu vrijednu 20 miliona dolara.

Kako prenose strani mediji, Aflek je kupio kuću u Los Anđelesu, koja se sastoji od pet spavaćih soba. Prema izvorima agencije za nekretnine, kuća je prodata 26. jula.

Nekretnina takođe ima šest kupatila, trpezariju, odvojenu porodičnu sobu, radnu i medijsku sobu, toalet i odvojenu gostinjsku kuću.

Inače, poznato je da su Afleck i Lopez usred glasina o razvodu, objavili prodaju nekretnine na Beverli Hilsu za 68 miliona dolara. Uskoro nakon toga, uslijedila je i prodaja zajedničkih stvari odnosno umjetnina.

Glasine o razvodu kružile su ubrzo nakon što je Dženifer Lopez bila sama na Met Gali. Afleck navodno nije mogao da prisustvujei na popularnom događaju jer je tada snimao film u Los Anđlesu.

Međutim, jedna od situacija koja je takođe navela ljude da misle o njihovom razvodu jeste i Afleckova selidba iz zajedničkog doma. Takođe, oboje su u nekoliko navrata viđeni bez vjenčanog prstena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније