Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.J. [ N1 ]

16. 07. 2024. 22:41 >> 22:41

FILMSKI HITOVI

Ben Aflek izdvojio najzanimljiviju i najkompleksniju ulogu u karijeri

Uz filmske hitove kao što su Dobri Vil Hanting i Argo, koji su mu donijeli Oskare, i promašaje poput Gigli, Ben Aflek je imao prilično živopisnu karijeru.

Ali od svih uloga koje je igrao tokom godina, Aflek kaže da mu je najzanimljivija bila uloga autističnog računovođe Kristijana Volfa, koji se pojavljuje u akcionom trileru Računovođa iz 2016.

U intervjuu za Collider, glumac je izjavio da je Kristijan Volf „definitivno najsloženiji i najzanimljiviji lik koji je ikada igrao“, prenosi Far Out.

Kristijan je protagonista Računovođe, koji više vremena provodi sa brojevima nego sa ljudima. Odrastao je sa ocem i bratom Brekstonom, nakon što ga je majka napustila jer nije mogla da se nosi sa njegovim autizmom.

Tokom godina, Kristijan je počeo da vodi malu računovodstvenu firmu, koja je zapravo bila paravan za pranje novca. Njegove vještine privukle su pažnju ministra finansija Reja Kinga (J.K. Simons), koji pokušava da otkrije njegov identitet.

Istovremeno, zaposlen je u uglednoj firmi da izvrši reviziju pravilnosti transakcija zbog sumnje na prevaru. Kristijan i njegova koleginica Dana, Ana Kendrik, ubrzo otkrivaju da je neko pronevjerio više od 60 miliona dolara, ali ne znaju ko je krivac. Osim toga, postaju meta unajmljenih ubica.

U filmu takođe igraju Sintija Adai-Robinson, Džefri Tambor, Džon Litgou, Džin Smart, Endi Umberger, Alison Rajt i Meri Kraft. Računovođu je režirao Gevin O’Konor, a napisao je Bil Dubuk.

Filmska ekipa je pokušala vjerno da prikaže autizam

„Ono što smo pokušali da uradimo je da budemo puni poštovanja, da budemo tačni i da ispričamo istinitu priču. Nismo željeli da zataškavamo stvari ili ih prikažemo u boljem svijetlu“, rekao je Aflek. „Samo smo željeli da zavirimo u realnost takvog života.“

„Osim toga, mislim da je bilo dobro pokazati da neko ko je drugačiji može da bude dobar, bolji i poseban“, dodao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније