Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M.Lj.

04. 08. 2024. 10:47 >> 10:48

DEJLI MEJL

Prijatelj progovorio: Ovo je razlog razvoda Dženifer i Bena

Prijatelji Bena Afleka za Daily Mail govorili su o izvjesnom krahu njegovog braka s Dženifer Lopez, otkrivši šta je to presudilo njihovom odnosu.

Kako je prijatelj Bena Afleka rekao za Daily Mail, Lopezin biznis s alkoholnim pićima bio glavna stavka u nizu koja je uzrokovala raskid veze. U svojim tvrdnjama navode da je upravo to doprinijelo tome da Ben, a ne Dženifer, bude taj koji je "presudio" u jeku nagađanja da je njihovom braku konačno došao kraj.

Zašto je Ben toliko razbjesnio ovaj posao? Prijatelji kažu da je, kao liječeni alkoholičar, osjećao da ga vrijeđa to što njegova supruga prodaje alkoholna pića. Kada je brend prvi put lansiran prošle godine, rekli su da je bio uništen. Njegovu je povrijeđenost samo pojačalo njegovo uvjerenje da je njena motivacija za pokretanje brenda pića bila isključivo finansijska.

Ben je prvi put potražio pomoć zbog svog alkoholizma 2001. godine, a od tada je više puta bio na rehabilitaciji. Njegovo opijanje dovelo je do raspada njegovog braka s Dženifer Garner.

Prošle sedmice, Daily Mail je otkrio kako su Dženifer i Ben pripremili papirologiju za razvod i podnijeće dokumentaciju krajem ljeta. Nakon što je posljednji pokušaji pomirenja proteklih sedmica propali, dokumenti za razvod su potpisani, ali još nisu predani, tvrdi više izvora.

Njegova želja za privatnim životom, a njena za izlaganjem bez ograničenja, ove je godine došla do vrhunca, a prijatelji glumca to navode kao još jedan od razloga razlaza para.

"Njena opsjednutost slavom postala mu je prevelika. Trebalo ju je fotografisati i obožavati. Podijeliće toliko toga od sebe sa svijetom da je on osjetio da za njega nije ostalo ništa", ispričao je prijatelj glumca tvrdeći dalje: "To za nju nije bio samo posao, već način života i od toga na kraju nije mogla odustati. Odabrala je slavu umjesto njega, baš kao što je učinila i s prethodna tri braka".

Čini se da je JLo velik dio svoje nove, unosne reklame oblikovala oko njihove obnovljene romanse. Neki idu toliko daleko da kažu da se ljutio što je njen novi album fokusiran na njega i da se u potpunosti protivio njenom TV dokumentarcu, "This Is Me... Now: A Love Story".

Ovaj dokumentarac ispričao je priču o njenom putu do ljubavi bio je nemilosrdno ismijavan, a na kraju je izgubila uložene milione.

Izvor blizak paru kaže da je Ben bio bijesan: "Uopšte nije želio da ona to učini. Zamolila ga je da uloži u to i učestvuje u projektu kojem se apsolutno protivio".

Na kraju, kupovina vile bila je još jedna "crvena zastavica", prema tvrdnji prijatelja glumca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније