Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

A.M.

22. 08. 2024. 12:40 >> 12:40

predat zahtjev

Objavljeni papiri za razvod braka Dženifer Lopez i Bena Afleka, u igri 640 miliona

Dženifer Lopez podnijela je zahtjev za razvod od glumca Bena Afleka nakon nepune dvije godine braka. Zahtjev je predat u utorak Višem sudu okruga Los Anđelesa, navodi se u sudskim dokumentima koji su sada dostupni svima.

Dženifer Lopez podnijela je zahtjev za razvod bez advokata i to na dan Benove i njene godišnjice braka, 20. avgusta.

U dokumentima se navodi da su obje strane dužne da podijele finansijske informacije, uključujući trenutne prihode, troškove, imovinu i dugove.Mediji napominju da je riječ o razvodu teškom 640 miliona dolara, koliko je procijenjena zajednička imovina Dženifer Lopez i Bena Afleka, prenosi RTS.

Međutim, nije poznato da li je baš sav novac predmet podjele.

Par navodno nije imao predbračni ugovor, zbog čega je sva zarada koju su ostvarili tokom dvije godine braka klasifikovana kao “zajednička imovina”.
Jedna od glavnih stvari o kojoj će Dženifer Lopez i Ben Aflek morati da se dogovore jeste kuća od 60,85 miliona dolara na Beverli Hilsu, koju su kupili prošle godine.

Uskoro bivši supružnici u junu su oglasili prodaju kuće koja ima 12 spavaćih soba i 24 kupatila za 65 miliona dolara, a nedavno su je ponovo stavili na tržište poslije renoviranja i sada za nju traže 68 miliona dolara, prenosi Žena blic.

Vila se prostire na 3.500 kvadratnih metara, a zakon o porezu na imovinu mogao bi da utiče na povećanu cijenu, jer Kalifornija oporezuje kuće koje se prodaju za najmanje 10 miliona dolara sa 5,5 procenata, izvijestio je TMZ prošlog mjeseca.

Aflek se iselio iz kuće na Beverli Hilsu i kupio vilu u Pacifik Palisejdsu za 20,5 miliona dolara.

Ovo je bio četvrti brak Dženifer Lopez, a Benov drugi, i u svakom su imali predbračni ugovor, osim u ovom. Očigledno su mislili da je ovaj put bio onaj za cio život.

Ipak, prema dokumentima, Dženifer se odrekla izdržavanja supružnika i traži od sudije da Benu uskrati takvu podršku.

Podsjetimo, Džej Lo je zvanično podnijela zahtjev za razvod od Bena Afleka, nakon čega je osvanula njena paparaco forografija na kojoj je je skrhana i vidno slomljena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније