Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.J. [ N1 ]

21. 08. 2024. 09:11 >> 09:11
1
Čitaj mi:

kraj ljubavi

Dženifer Lopez podnijela zahtjev za razvod od Bena Afleka

Par, koji su tabloidi nazvali Benifer, zvanično se vjenčao u Las Vegasu u julu 2022.

Holivudske zvijezde Dženifer Lopez i Ben Aflek razvode se poslije dvije godine braka.

Lopez je podnijela zahtjev za razvod u utorak Višem sudu okruga Los Anđelesa, navodi se u sudskim dokumentima do kojih je došao BBC.

Par, koji su tabloidi nazvali Benifer, zvanično se vjenčao u Las Vegasu u julu 2022. i održao ceremoniju venčanja u Džordžiji sljedećeg mjesec.

Njihova romansa počela je nakon što su se upoznali dok su radili na setu filma Žili iz 2003. Prvobitno su planirali da se vjenčaju te godine, ali su prekinuli vezu početkom 2004.

Skoro dvije decenije kasnije obnovili su svoju vezu.

„Ljubav je lijepa. I ispostavilo se da je ljubav strpljiva“, rekla je Lopez 2022. nakon što je najavila vjenčanje u Las Vegasu.

U sudskom podnesku kaže se da Lopez ili njen advokat moraju da obavijeste Aflek, odnosno da mu pošalju kopiju njenog zahtjeva za raskid njihovog braka.

Medijski izvještaji pokazuju da Lopez, koja je legalno promijenila prezime u Aflek, nije navela nikakve detalje o predbračnom ugovoru u svom zahtjevu za razvod.

U dokumentu koji je podnijet Višem sudu Los Anđelesa u ovom slučaju kaže se da i Lopez i Aflek moraju da dijele finansije, uključujući svoje trenutne prihode, troškove, imovinu i dugove.

U dokumentu se kaže da imaju rok da unesu sve promjene u svojim finansijama „sve dok se ne postigne konačan dogovor o svim finansijskim pitanjima u njihovom slučaju.

Sud je dao Lopezovoj 60 dana da preda informacije o finansijama, a Aflek će imati još 60 dana nakon što ona dostavi svoje podatke da učini isto.

U podnesku se kaže da ako ne prijavi ili ne ažurira finansijske informacije, to bi moglo dovesti do sudske sankcije.

Bilo je mjeseci spekulacija o njihovoj vezi. Navodno su svoju vilu na Beverli Hilsu stavili na prodaju za 65 miliona dolara i prikazani su odvojeno kako ne nose svoje burme.

Aflek, dvostruki dobitnik Oskara, ranije je bio oženjen glumicom Dženifer Garner, koju je upoznao na snimanju filma Perl Harbor 2001. Rastali su se 2015. nakon decenije braka i imaju troje djece.

Lopez se udavala tri puta prije braka sa Aflekom. Prvo za konobara kubanskog porekla Ojanija Nou, zatim za bivšeg pratećeg plesača Kris Džuda i pjevača Marka Entonija, sa kojim je dobila blizance.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније