Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.J. [ Index.hr ]

22. 07. 2024. 22:02 >> 22:02
Čitaj mi:

slavni glumac

Morgan Frimen nikada nije dobio priliku da igra jedan lik, a želio je

Morgan Frimen, koji se približava devedesetoj, prestar je da bi sada igrao željenu ulogu.

Publika je vidjela poznatog glumca Morgana Frimena u mnogim poznatim filmovima, kao što su Iskupljenje iz Šošenka, Sedam, Invictus, Vozio sam gospođicu Dejzi i drugi filmovi. Iako su sve to hvaljene uloge koje je igrao, sam glumac žali što nikada nije otjelotvorio vestern.

Prema pisanju „Far Out Magazina“, Frimen je u jednom intervjuu otkrio da postoji lik koji je oduvijek želio da igra, ali se to nikada nije dogodilo.

„Postoji jedan lik koji sam oduvijek zaista želio da igram – Bas Rivs. On je bio kauboj, crni zakonodavac na Starom Zapadu. On je bivši rob koji se etablirao kao veliki čovjek pravde na Zapadu. Postoji scenario za njega i volio bih da vidim da je to napravljeno“, rekao je Frimen jednom u intervjuu za IGN, prenosi „Far Out“.

Kako prenosi „Deadline“, Frimen je ovu ulogu želio da prikaže još devedesetih godina, kada je bio dovoljno mlad da to uradi. Bas Rivs je preminuo u 71. godini, a Morgan Frimen, koji se približava devedesetoj, prestar je da bi ga sada igrao.

Nakon što je shvatio da je prestar za tu ulogu, Frimen je najavio seriju o Rivsu za 2022. pod nazivom „Twin Territories“, koja će biti prikazana na Prime, u saradnji sa Lorijem Mekrerijem. Friman je trebalo da bude jedan od glavnih proizvođača i kreatora priče. Međutim, projekat još nije završen i ne zna se kada će i da li će biti završen, prenosi Index.hr.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније