Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.J. [ Index.hr ]

26. 09. 2024. 16:45 >> 16:48
Čitaj mi:

Komplimenti između glumaca

Morgan Frimen otkrio koji mu je omiljeni film Breda Pita

Komplimenti između glumaca nisu ništa novo, ali nas često tjeraju da saznamo šta zaista misle jedni o drugima.

Bred Pit i Morgan Frimen, dva velika imena u industriji, zajedno su glumili u trileru Sedam iz 1995. godine, igrajući iskusne detektive za ubistva. Njihova hemija je jedan od najistaknutijih elemenata filma punog šokantnih obrta.

Iako bi se moglo pomisliti da Frimen film Sedam smatra svojim omiljenim djelom, to nije tako.

U stvari, u intervjuu iz 2007. godine, Frimen je istakao sasvim drugačiji film – Kukavičko ubistvo Džesija Džejmsa od strane Roberta Forda, rekavši da ga je vestern „ostavio bez daha“ i da je „morao da premota film nekoliko puta unazad“ jer je osjećao da propšta važne momente, prenosi Far Out Magazin. Takvo priznanje je zaista veliko.

Kukavičko ubistvo Džesija Džejmsa od strane Roberta Forda predstavlja nevjerovatnu novu verziju priče o jednom od najpoznatijih bandita Divljeg zapada.

Film je dobio solidne kritike po objavljivanju, ali je njegova privlačnost vremenom porasla, zahvaljujući odličnim nastupima Pita i Kejsija Afleka, kao i zapanjujućoj režiji Rodžera Dikinsa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније