Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

24. 05. 2024. 12:25 >> 12:26
Čitaj mi:

EVO O ČEMU SE RADI

Film sa Džulijom Roberts je jedan od najiščekivanijih u 2025

I dok Zendeja briljira u filmu “Rivali”, reditelj ove ljubavne sportske drame, 52-godišnji Luka Gvadanjino, već se fokusirao na svoj novi projekat.



Riječ je o trileru “After The Hunt” koji italijanski reditelj snima pod okriljem Amazon MGM Studiosa, a koji bi se u bioskopima trebalo pojaviti 2025. godine.

Oskarovka Džulija Roberts i Spajdermen, Endru Garfild, u kombinaciji s jednim od najtalentovanijih reditelja današnjice, Gvadanjinom, učinili su “After The Hunt” jednim od najiščekivanijih filmova 2025. godine.

Glavnu ulogu igraće Džulija koju smo posljednji put gledali u apokaliptičnom psihološkom trileru “Ostavite svijet iza sebe” koji je dobio podijeljene kritike i publike.

U novom filmu Roberts će igrati univerzitetsku profesorku koja se, nakon što jedna studentkinja iznese optužbe protiv jednog od njenih kolega, nađe na ličnom i profesionalnom raskšću opterećena strahom da bi mračna tajna iz njene prošlosti mogla izaći na vidjelo.

Scenario je povjeren debitantkinji Nori Garet, a jedan od producenata je oskarovac Brajan Grejzer. Poznato je i da će u filmu glumiti i 40-godišnji Endru Garfild kojeg smo imali prilike gledati u biografskom mjuziklu Tick, Tick… Boom! (2021.) kao i u naslovnoj ulozi u filmu “Spajdermen: Put bez povratka”.

Ipak, njegova uloga nije otkrivena, pa se pretpostavlja da bi upravo on mogao tumačiti optuženog kolegu lika Džulije Roberts.

Iako nisu u potpunosti otkriveni svi detalji o filmu, film je već proglašen jednim od najiščekivanijih u narednoj godini.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније