Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Č.J. [ N1/Anadolija ]

15. 06. 2022. 10:10 >> 10:08

UZGAJA SE U JAPANU

Densuke lubenica prodata za 4.300 eura

Densuke lubenica, koja se uzgaja na Hokaidu, u Japanu, tokom prve ovosezonske žetve prodata je za 600.000 jena (oko 4.300 eura).

Javni emiter NHK javio je da su Densuke lubenice, svojstvene području Toma, na Hokaidu, stavljene na prodaju. Izlaskom sunca otvorena je aukcija, a jedna od lubenica je prodata za 600.000 jena.

Densuka lubenica je poznata po tamnoj, gotovo crnoj boji kore, a na jednoj od prošlih aukcija prodata je za rekordnih oko 750.000 jena (oko 5.300 eura).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније