Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

B.Bu. [ b92 ]

24. 07. 2024. 10:50 >> 10:50

ŽELJA JAČA OD BOLESTI

Selin Dion na otvaranju Olimpijskih igara: Povratak pop ikone u velikom stilu

Selin Dion bi trebalo da nastupi na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, piše Variety.

 

Pjevačica je u ponedjeljak stigla u hotel Royal Monso u blizini Šanz Elizea, gdje je odsjedala i Lejdi Gaga, još jedna potencijalna pjevačica sa ceremonije otvaranja. Detalji o nastupima na otvaranju drže se u tajnosti.

Ni Dion ni Lejdi Gaga nisu potvrdile nagađanja. Selin je ranije nagovijestila da bi njen povratak na pozornicu mogao biti u Francuskoj.

"Odabrala sam da ću raditi cijelim tijelom i dušom, od glave do pete, uz svoj ljekarski tim. Želim biti najbolja što mogu. Moj cilj je ponovo vidjeti Ajfelov toranj", rekla je u aprilu za Vogue Frans.

"Četiri godine sebi govorim da se ne vraćam, pa onda da sam spremna, onda da nisam spremna... Kako stvari stoje, ne mogu reći da se vraćam za četiri mjeseca. Ne znam... Moje tijelo će reći", dodala je.

Ako Selin nastupi na otvaranju Olimpijskih igara, to će biti prvi nastup pop dive otkako je prekinula turneju i izbjegava pojavljivanja u javnosti zbog dijagnoze sindroma ukočene osobe.

Selin je već nastupala na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. godine kada je otpjevala The Power of Dream. Ceremoniju je pratilo 3.5 milijardi ljudi širom svijeta. Francuzima je Lejdi Gaga bliska jer je u filmu Zvijezda je rođena otpjevala pjesmu La Vie en Rose slavne francuske pjevačice Edit Pjaf. Sada se govori da uvježbava nastup za ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara.

Ceremonija otvaranja prvi put izvan stadiona
Prvi put u istoriji ceremonija otvaranja Olimpijskih igara održaće se izvan stadiona, preciznije uz rijeku Senu, koja teče kroz Pariz. Nautički šou pratiće 85 brodova na kojima će se nalaziti sportisti iz svake zemlje. Vrhunac ceremonije biće kod Ajfelovog tornja. Ceremonija će se iskoristiti da bi se prikazale najveće pariske znamenitosti te će okupiti 3500 plesača, glumaca i muzičara.

Autor ceremonije je pozorišni reditelj Toma Žoli, poznat po svom rok mjuziklu Starmania. U intervjuu za Associated Press nije želio da govori o poznatim izvođačima koji bi trebalo da nastupe na otvaranju Igara. "Sve što vam mogu reći jeste da postoji razlog zašto će određeni umjetnici nastupiti."

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније