Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

P.R. [ CGNews ]

15. 07. 2024. 15:44 >> 15:50

"Dani pejzaža 2024"

Nikšićki sastav "Kind of blues" tradicionalno nastupio u Gornjoj Lastvi

Sinoć je u Gornjoj Lastvi, u okviru manifestacije “Dani pejzaža 2024” održan koncert nikšićkog sastava “Kind of blues”.

Riječ je o tradicionalnom nastupu ovog benda u okviru ove manifestacije jer je ovo peta godina za redom da priređuju koncert u Gornjoj Lastvi.

Na koncertu su nastupili Marko Vlahović – vokal, Edvin Maskuti – gitara, Zdenko Pekić – bas, Zoran Ćetković – bubnjevi.

“Imali smo zaista lijep nastup i ovo nam je jedna od dražih svirki. Bilo je lijepo, lijepa atmosfvera i dobra posećenost što nam je drago”, kazao je nakon koncerta član benda Edvin Maskuti.

Ističe da je ovo jedini nastup koji imaju na ovakvoj sceni – u prirodi i da upravo to daje draž ovom događaju.

“Obzirom da nastupamo petu godinu ovdje, raduje me kad vidim dosta i turista i ljudi svih generacija i zato rado nastupamo ovdje”, poručio je Maskuti.

I za ovaj program, kao i za sve do sada, organizovan je besplatan prevoz do naselja koje se nalazi na 300 metara nadmorske visine tri kilometra od Jadranske magistrale.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније