Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ M.M.Lj. ]

05. 07. 2023. 08:57 >> 08:57

PREMIJERA I NA RADIJU 98

Parni valjak u podne objavljuje novi spot i singl

Parni valjak sa Igorom Drvenkarom objaviće danas u podne novi spot i singl “Bogati će pobjeći na Mars”. Slušaoci moći će da je čuju premijerno i na Radiju 98.

Kako je objavila poznata EX YU grupa, za režiju, kameru i montažu spota bio je zadužen Dinko Čvorić – Doringo, a za drugu kameru Igor Bogdanović - Shortest Path Production. Šminku je radila Julia Kršlović.

Spot će u podne biti objavljen na You Tube kanalu Parnog Valjka.

Gitarista i osnivač grupe Parni valjak Husein Hasanefendi Hus bio je gost Radija 98, uoči nastupa na festivalu City Groove u Podgorici koji je održan prije dva dana.

U razgovoru je podsjetio na trajanje Parnog valjka dugog 47 godina i tragediju koja ih je zadesila odlaskom Akija Rahimovskog u januaru 2022.
Bilo je, kako je rekao, teško naći zamjenu za Akija, ali su u tome ipak uspjeli izborom Igora Drvenkara.

On kaže i da je publika odlično reagovala na Igora, što dokazuje uspjeh i njihovog singla “Moja glava, moja pravila”.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније