Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

14. 11. 2023. 10:24 >> 10:24

"SAD KAD ZNAŠ"

Nova pjesma Parnog Valjka danas premijerno na Radiju 98

Parni Valjak po treći put ove godine predstavlja novu pjesmu. Naslova “Sad kad znaš”, riječ je o njihovom novom singlu s pjevačem Igorom Drvenkarom, čime nastavljaju postepeno predstavljati autorski materijal koji će oblikovati i u novi studijski album.

“Za razliku od prva dva, ova je ljubavna” kratko otkriva Husein Hasanefendić Hus, čiji prepoznatljivi autorski potpis nosi i nova pjesma benda. Za Parni Valjak ovo je treći po redu novi singl od ovog proljeća, kada su sa svojom publikom podijelili kako nastavljaju s radom te da im se pridružuje pjevač Igor Drvenkar. Tada su kao prvi zajednički singl objavili pjesmu “Moja glava, moja pravila”, a zatim je uslijedila i “Bogati će pobjeći na Mars.

Nova pjesma “Sad kad znaš” objavljena je u izdanju Croatia Records, a njen prateći videospot ponovno nosi redateljski potpis zagrebačkog fotografa i redatelja Dinka Čvorića – Doringa, koji sa svojim kreativnim timom stoji i iza spotova za prva dva ovogodišnja singla Parnog Valjka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније