Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

M.M.Lj.

16. 09. 2024. 21:58 >> 23:28
Čitaj mi:

PAVLE LJUMOVIĆ

"Podgorica može biti centar inovacija i razvoja"

Kandidat za odbornika na listi Demokrata Pavle Ljumović smatra da Podgorica može biti centar inovacija i razvoja.

„Kao kandidat za odbornika iz reda mladih ljudi i kao neko ko je svim srcem vezan za ovaj grad, želim da zajednički stvorimo uslove za sve mlade ljude Podgorice, da ostanemo ovdje i da svoju budućnost vidimo u Podgorici i Crnoj Gori. Želim Podgoricu koja pruža mogućnosti mladima da se razvijaju, napreduju i uživaju u zdravom i aktivnom životu“, kazao je on.

Poručuje da je Podgorica grad koji nudi sadržaje i podršku kako bi svaka mlada osoba mogla da ostvari svoje pune potencijale.

„Zato JOŠ JAČE za Podgoricu koja to prepoznaje i ulaže u nas“, navodi se u saopštenju.

Kaže da Podgorica zaista može biti centar inovacija i razvoja.

„Zato ćemo rekonstruisati staru Robnu kuću i pretvoriti je u omladinski "hub", koji bi osim „coworking“ prostora, bio i mjesto gdje ćemo učiti i besplatno sticati digitalne vještine“, naveo je Ljumović.

Kako sport i rekreacija čine veliki dio našeg života i zdravog razvoja, posvetiće se, kaže, izgradnji novih sportsko-rekreativnih kapaciteta grada.

„Prvenstveno predlažem novu, multifunkcionalnu sportsku halu sa sportskim bazenima i salama. Ali predlažem i pokretanje srednjoškolske lige u odbojci, košarci, rukometu, malom fudbalu i atletici. Ova liga bi podstakla i ohrabrila mlade da se i nakon osnovne škole nastave aktivno baviti sportom, i da ostanu snažno povezani kroz sport. Osim toga, na taj način bi se osigurao kontinuitet od liga osnovnih škola do studentske lige“, kazao je Ljumović.

Kao još jedno od rješenja predlaže i otvaranje gradske teretane. Uz sportsku karticu, mladi će moći da imaju pristup svim sportskim objektima i aktivnostima po povoljnim cijenama.

„Hoću Podgoricu koja nas podržava da se bavimo zdravim stilovima života, da budemo aktivni i povezani kroz sport. Hoću konkretna rješenja, a ne puka obećanja. Hoću Podgoricu koja nam pruža prilike, misli na nas i radi za nas. Zato, JOŠ JAČE za sport u Podgorici, za grad u kojem ulažemo u zdravu budućnost mladih! Da ostanemo ovdje, razvijamo se i usavršavamo, da postanemo jači, zajedno“, zaključio je Ljumović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се