Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

P. R.

16. 09. 2024. 13:49 >> 13:49
Čitaj mi:

BOROVINIĆ-BOJOVIĆ

"Oni koji žele unazađenu Podgoricu ostaće u prošlosti"

Podgorica je spremna za razgovor o budućnosti, a da je tako govori činjenica da je nositeljka liste koalicije „Za budućnost Podgorice – grad svih nas“, Jelena Borovinić-Bojović, uspostavila uspješnu komunikaciju sa svojim sugrađanima, saopšteno je iz te koalicije.

Posjeta pijacama i tržnicama Gintaša i posjeta podgoričkom naselju Zlatica rezultirali su, navodi Borovinić-Bojović, otvaranjem važnih pitanja za rješavanje nagomilanih problema.

"Naša koalicija nije zatvorena u kancelarijama institucija i ne pravi planove kako da se izoluje od građana", rekla je Borovinić-Bojović.

Navodi da sa građanima pričaju, otvaraju važne teme, slušaju probleme i planiraju rješenja.

"Jaka i stabilna Podgorica traži dokazane profesionalce i dobru namjeru. Mi donosimo tu sigurnost i napredak, jer nam je stalo da svi zajedno idemo naprijed. Problemi vas su problemni svih nas, i zato je glas za našu koaliciju – glas za sve nas", poručuje Borovinić-Bojović.

Problem klimatizacije tržnica i pijaca u Gintašu je, tvrdi Borovinić-Bojović, postojan dugo vremena.

S druge strane, navodi da je vlast koja je poslala DPS u opoziciju stvorila elementarne uslove ljudima za rad, te da će nastaviti da rade na poboljšanju sve dok ne vide da svaki pojedinac ima povjerenje i zadovoljan je vidljivim promjenama.

"Moje je da budem među vama. Na vama je da potvrdite povjerenje koje ste nam dali da u proteklih nešto više od godinu dana stvari mijenjamo. Promjena je vidljiva na svakom koraku. Nastavljamo da napredujemo zajedno", dodala je Borovinić-Bojović.

Smatra da su najbolji pokazatelj stvarne situacije na Zlatici mještani.

"Pažljivo smo saslušali šta imaju da nam kažu. Obrazovanje je ključ za naprijed svakog pojedinca, mi to nedvosmisleno znamo", kazala je Borovinić-Bojović.

Ističe da će će riješiti problem nepostojanja vrtića.

"Opredijeljena je parcela za izgradnju vrtića na Zlatici. Znamo šta vam treba, i sada ste tu sa nama i zajedno ćemo pokrenuti važne teme", riječi su Borovinić-Bojović.

Kandidat za odbornika glavnog grada i direktor "Puteva", Radoš Zečević poručio je da će nastaviti da rade u korist svih.

"Mi obilazimo škole jer su one lice našeg društva. Ne želimo da imamo spisak obaveza i aktivnosti i striktno se držimo planiranih zaduženja. Želimo da znate da ćemo biti sa vama, rame uz rame, na svim mjestima gdje to bude potrebno. Pogledajte samo prostor OŠ 'Dragiša Ivanović'. Tu smo obezbijedili 30 parking mjesta ovdje. Nastavićemo da radimo u korist komfornog i grada svih nas", obratio se Zečević mještanima Zlatice i dodao:

"Sa desne strane ove vaše uliice planiran je cijelom dužinom tri metra trotoar, za Orijensku ulicu, odnosno dva metra trotoara i biciklistička staza, kada se sve to završi moći će ljudi nesmetano da šetaju ulicom. Takođe, biće napravljen i jedan park koji će uljepšavati ovaj dio grada. Planirani su novi autobusi koji će saobraćati prigradskim naseljima."

Znaju, kako se navodi, šta je potrebno Podgorici.

"Vrijeme nesigurnosti i nerada je iza nas, ne smijemo dozvoliti povratak onih koji našem gradu ne žele dobro. A to su i dokazali. Ne smijemo dozvoliti da odlučuju oni koji stvaraju nesigurnost da bi profitirali i zauzeli funkcije. Glas koaliciji 'Za budućnost Podgorice' je glas za sve nas. Bez privilegovanih", zaključili su.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се