Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

M.V.

16. 09. 2024. 15:23 >> 15:32

REAGOVANJE

Demokrate: DPS povezan sa najcrnjim djelovima kriminalnog podzemlja

Debakl DPS-a u Gusinju je toliko sprektakularan da je sada SD jači od DPS-a. Gotovi ste, kazali su iz Demokratske Crne Gore. 

"DPS stranka koja je sada na koljenima, u potpunom paničnom raspadu, pokušava da sakrije sunovrat koji su juče doživjeli u Gusinju. Zamislite ironiju – pokušavaju nas uvjeriti da je pad sa 882 glasa na 435 zapravo uspjeh. Da je stvar ozbiljna, ozbiljna je, jer ovo nije običan pad, ovo je pravi politički potop stranke koja je 30 godina uz pomoć kriminalnih klanova držala vlast i koristila svaki mogući način da ostane na vrhu. Ali sunovrat je stigao. DPS je pao toliko nisko da je SD Damira Šehovića sada u Gusinju dobio više mandata nego oni! Partija koja je decenijama bila sinonim za moć, sada gubi i u malim sredinama. To je istorijski poraz i ništa ne može sakriti tu činjenicu. Nema tog PR-a, nema tih lažnih izjava koje mogu zataškati ono što svi vide – DPS je gotov", rekle su Demokrate. 

Kako su predočili, a kako i neće biti, poštovani građani, kada su njihovi funkcioneri duboko povezani sa kriminalom.

"Braća Drešaj, poznata po osnivanju kriminalne organizacije, godinama su održavali bliske veze sa vrhom DPS-a, o čemu svjedoče fotografije koje su ovih dana isplivale. I ne samo to – Drešaj sa fotografije se čak sedam puta čuo sa Damirom Mandićem u noći ubistva Duška Jovanovića. Da li mislite da je slučajnost što su ti pozivi, prema zvaničnim optužnicama, dolazili tačno u: 00:08:23, 00:11:24, 00:31:04, 00:39:22, 01:16:59, 01:17:12 i 01:18:40 časova? Svakom građaninu je ovdje sve jasno – DPS je povezan sa najcrnjim djelovima kriminalnog podzemlja. I to nije sve. Bivši direktor Uprave policije Slavko Stojanović, kadar DPS-a, danas javno priznaje da je naredio da se propusti kamion prepun švercovanih cigareta. Dakle, ljudi koji su trebali štititi zakon, direktno su ga kršili u službi kriminalnih struktura", naveli su iz Demokratske Crne Gore. 

Kako su poručili, "zato ni ne čudi što ste prošlost".

"Stranka čiji su korijeni u korupciji, kriminalu i nepravdi ne može biti budućnost Crne Gore i Podgorice. Građani to jasno vide, i zato su vas već počeli slati tamo gdje pripadate – u istoriju. Ali ovaj proces nije završen – 29. septembra ćemo ga završiti. Ni novi potencijalni koalicioni partneri vas neće spasiti. Čak ni oni koji su zajedno sa vama srušili izbornu volju građana Podgorice", saopštile su Demokrate. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се