Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

M.V.

15. 09. 2024. 21:33 >> 22:00
1

BEČIĆ

"Veliki uspjeh i potvrda građanskog karaktera Demokratske Crne Gore"

Demokratska Crna Gora uspjela je da ostvari snažan parlamentarni status u Gusinju i sa oko 5,5 odsto podrške uđe u gusinjski parlament po prvi put, rekao je predsjednik te stranke Aleksa Bečić. On je rekao da je ovo bilo prvo učešće te stranke na lokalnim izborima u ovoj prelijepoj opštini.

Bečić je rekao da je ovo veliki uspjeh i potvrda građanskog karaktera Demokratske Crne Gore, a posebno nakon odličnih rezultata u Ulcinju, Petnjici i Tuzima veoma su ponosni zbog dobijenog povjerenja. 

Naglasio je da su imali sjajnu nositeljsku liste na lokalnm izborima u Gusinju. 

"Nadam se da ćemo u saradnji lokalne i državnih vlasti realizovati projekte, da nastavimo sa dobrim ekonomskim rezultatima i da sačuvamo ljude i mladost na sjeveru naše Crne Gore", rekao je Bečić. 

On je zahvalio građanima na podršci. 

"Vrijeme je pred nama da jačamo našu opštinsku organizaciju u Gusinju", rekao je Bečić. 

On je rekao da se za 15 dana radujemo velikim uspjesima i novim pobjedama, ovog puta u Podgorici i Tivtu, gdje će liste na kojoj su Demokrate biti na prvom mjestu. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се