Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.J.

14. 09. 2024. 10:36 >> 10:41
1
Čitaj mi:

"pokazali da smo od takvih"

Mujović: Birajte one koji će se zalagati za vaše interese

Na svakom nivou lokalne samouprave birajte isključivo one koji će se zalagati za vaše interese, a mi smo već pokazali da smo od takvih, poručio je nosilac liste Pokreta Evropa sad (PES) i Demokrata na predstojećim izborima u Podgorici Saša Mujović.

Koalicija “Evropa sad-Demokrate-Još jače-prof. dr Saša Mujović” obavila je razgovore sa mještanima Donje Gorice, Gornje Gorice, Donjih Kokota, Beri, Farmaka, Lekića i Grbavaca.

"Znam da vam nedostaju sadržaji, znam da vašoj djeci fale igrališta, da se suočavate sa problemom uspostavljanja komunalnog reda... Ali rješavali smo problem po problem i siguran sam da možemo mnogo da uradimo za Donju Goricu, posebno uz vašu pomoć i bolje organizvanu Mjesnu zajednicu. Na svakom nivou lokalne samouprave birajte isključivo one koji će se zalagati za vaše interese, a mi smo već pokazali da smo od takvih! Tek nam predstoji realizacija infrastrukturnih projekata koji će Donju Goricu preporoditi i učiniti je privlačnom za život. Cijenite to što imate, živjećete u jednom od najljepših naselja u Podgorici", poručio je Mujović tokom svog obraćanja.

Predsjednik Demokrata Aleksa Bečić naglasio je da je dosadašnji njihov rad mnogo uticao na mafiju i da je borba protiv njih nikad jača.

"Mi smo prekinuli tajkunske lance i vidite kakva je borba protiv kriminala i korupcije. Nikad jača! Za 10 mjeseci preko 600 pripadnika OKG operativno interesantnih lica i drugih lica je završilo u zatvoru. Neka ne brinu ni oni koji su u Spužu, a ni oni drugi koji se kriju. A nijesu se krili do prije 4 godine. Vidite po optužnicama i SKY aplikacijama, ne da se nijesu krili, nego su naređivali sudijama, tužiocima i mnogim funkcionerima šta da rade i kako da rade. Sad ne smiju da se pojave na površinu zemlje! Neki su već pred licem pravde, a neki se kao posljednje kukavice kriju izvan Crne Gore. Ne mogu se vječno kriti!", poručio je Bečić.

Slogan 'Još jače', kako je kazao, znači još stabilnije, još sigurnije, još bolji životni standard.

"Još više procesuiranih kriminalaca! Još više razbijenih kriminalnih grupa! Još više uništenih narko kartela! Još više puteva i autoputeva i zelenih površina, igrališta i stadiona!", zaključio je on.

Predsjednik Pokreta Evropa sad Milojko Spajić je izjavio da vjeruje u podršku naroda 29. septembra i da želi da ih istorija pamti kao hrabre ljude.

"Svi ovi što vam daju razna obećanja mogli su da vas učine dostojanstvenim u prethodnih nekoliko decenija. Nije im to nikada bio ni cilj, pa nije ni sad. Mi želimo ekonomski slobodne građana, želimo grad čijim razvojem će se ponositi cijela Crna Gora. Želimo da nas istorija pamti kao ljude koji su bili hrabri i odlučni da naprave veliki zaokret zato i vjerujemo u vašu podršku 29. septembra", kazao je Spajić.

Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac poručila je da su uložili ogromne napore da mjesne zajednice vrate građanima i navela "nikad više nećemo dozvoliti da one služe samo povlašćenim pojedincima i političkim partijama".

"Uložili smo značajna sredstva i u unapređenje uslova rada ovdje u Donjoj Gorici, upravo jer želimo da imamo neposredan kontakt sa građanima kako bismo zajednički prevazilazili sve izazove. Hvala vam što prepoznajete naše dobre namjere i što ćemo 29. septembra poslati jasnu poruku svim destruktivnim političkim strukturama da ih građani ne žele na pozicijama odlučivanja", zaključuje ona.

Član Predsjedništva Demokrata Danilo Šaranović je poručio da je potpuno jasno zašto su sinhronizovali napade na koaliciju Demokrata i Pokreta Evrope Sad.

"Podrška koju godinama dobijamo od vas je uvijek bila stabilna, uvijek bila jaka, ali zaključak je očigledan - 29. septembra ona će biti nikada jača", naglasio je Šaranović i dodao:

"Zato što ovo nije koalicija državnih stanova i namještenih tendera. Zato što ovo nije koalicija sumnjivih državljanstava i još sumnjivijih investitora. Zato što ovo nije koalicija švercera narkotika i cigareta. Zato što ovo nije koalicija kavačkog, škaljarskog ili bilo kojeg drugog klana. Jer smo koalicija koja se okupila oko rezultata, jer smo koalicija hrabrosti i znanja, jer smo koalicija jačih plata i jačih penzija. Jer smo koalicija koja danas jasno i glasno odavde sa kolovrata poručuje da će slomiti slomiti vrat mafiji!", poručio je on.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се