Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

B.B.

09. 09. 2024. 21:23 >> 21:25
3

LISTA "EVROPA SAD - DEMOKRATE"

Spajić: Sudite nam po našim djelima i rezultatima

Premijer Crne Gore Milojko Spajić kazao je na večerašnjoj promociji programa liste "Evropa sad -Demokrate -Još jače -prof. dr Saša Mujović" da treba da im sude prema rezultatima i djelima, a to je između ostalog dobijanje Ibara, poboljšanje bezbjednosne situacije, gradnja 18 dionica puteva, Evropa sad 2 kojim će se povećati plate i koji će uprkos opstrukcijama ostvariti.

"Mnogi su govorili da je Ibar teško dobiti, da su potrebne godine i godine. Isti slučaj je i po pitanju bezbjednosti, a Spuž je puniji nego ikad. Prvi put u istoriji imamo 18 dionica puteva koji će da se grade. Pored svih rezultata imamo "Evropu sad 2" kao jedan projekat u koji smo dali srce i dušu i koji ćemo, uz sve opstrukcije, ostvariti do kraja. Veće plate i penzije će dočekati nove podgoričke odbornike. Penzije se neće smanjiti ni u okotbru ni u januaru 2025. godine. Neće biti smanjenja penzija, ja lično garantujem za to", naveo je Spajić.

On je poručio da se mora izabrati osoba koja će voditi Podgoricu na najbolji put, a to je, kako je rekao, Saša Mujović.

"Jedan čovjek ne može sve sam, ali ima najbolju odborničku listu koja će donijeti procvat gradu", poručio je Spajić.

Predsjednik Demokrata Aleksa Bečić poručio je da su PES i Demokrate jedine partije koje nikada nisu prekrajale i rušile vlast sa DPS-om.

"Nije niko od ovih ljudi ovdje srušio vlast koja je nastala 30. avgusta, ili prekršio vlast u Podgorici. To su uradili neki drugi, neki kojima nećemo odgovarati kako su zaslužili, jer su iza nas djela", rekao je Bečić.

On je ocijenio da će sve znanje uložiti da ostvare ciljeve.

"Nećemo dozvoliti da penzija bude 120, plata 220 eura, da djeca nemaju dječje dodatke. Nikad više Radoje Zvicer i Zoran Lazović neće upravljati Crnom Gorom. Prošlo je vrijeme kada se mafija pitala. Nastavljamo borbu protiv korupcije", poručio je Bečić.

Osvrnuo se i na konkurenciju ističući da neko koga su svi podržavali danas napada i podmeće i ruši vlast.

"To ne poznaje savremena demokratska teorija u savremenim sistemima. Maske su pale, ali građani Podgorice nisu naivni", poručio je Bečić.

Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac poručila je da joj je bila čast služiti Podgorici.

"Obraćam vam se kao iskreni borac za Podgoricu, grad koji ćemo razvijati po mjeri svih građana. Borba za Podgoricu mora biti još jača, ali ne za Podgoricu kao resurs ili plijen, nego kao polaznu tačku za brojne razvijene ideje koje će cijelu Crnu Goru povesti u Evropsku uniju. Naš put je Evropa", poručila je Injac.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се