Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

15. 09. 2024. 09:49 >> 09:51
2

PES

DPS da informiše javnost kada je nastala fotografija Drešaja i Abdića

Demokratska partija socijalista (DPS) ima obavezu da informiše javnost kada je nastala fotografija osumnjičenog za šverc kokaina Viktora Drešaja i Nermina Abdića, njihovog kandidata za gradonačelnika, poručili su iz Pokreta Evropa sad PES.

“Pošto su ažurni posljednjih dana sa prezentacijom evidencije ko je šta radio i čime se bavio za vrijeme prije i nakon njihove vlasti, značajno je da DPS objavi i ovaj detalj, kako bi se javnost uvjerila da im je stalo do transparentnosti. Razumijemo da to možda kvari zajednički koncept antivladinog bloka u kome se DPS nameće kao reformisan, ali za građane je jako važna transparentnost, što zastupa i član antivladinog bloka Jakov Milatović“, kažu u PES-u.

Zato očekuju, ističu, od DPS-a da saopšti da li je Drešaj imao kakvu ulogu u vrijeme njihove vlasti i da li je on ostao i dalje blizak toj partiji i funkcionerima, nakon što je shvatio da su se reformisali po sadašnjim kriterijumima predsjednika države.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се