Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

B.B.

14. 09. 2024. 15:28 >> 15:28
2

Pejović

Nikolić da objasni šta će njihov nosilac liste sa Drešajem

Umjesto vođenja evidencije ko je bio gdje za vrijeme vlasti DPS-a, za javnost je mnogo interesantnije da Miloš Nikolić objasni šta će njihov nosilac liste na fotografiji sa Drešajem, poručio je potpredsjednik Skupštine i člana Predsjedništva PES-a Boris Pejović reagujući na izjavu portparola DPS.

Kako je dodao Pejović, iako Nikolić važi za portparola političkog krila kavačkog klana, ovo je prilika da anulira taj stečeni status i ogradi se od partije koju je logistički pomogao Radoje Zvicer, što piše u Skaj aplikaciji.

"Desetine hiljada nekadašnjih članova DPS-a su napustile i napuštaju tu partiju, koji za razliku od Nikolića nisu obavezni da dijele sudbinu subjekta, po sadržajima Skaja povezanog sa kriminalnim klanovima. Čak je i nekadašnji potpredsjednik Duško Marković makar formalno napustio DPS, kada je shvatio ono što Nikolić još nije ili ne može. Zato DPS kao partija koja je još uvijek zarobljena u raljama kriminala ne može građanima osigurati ništa osim siromaštva, korupcije i rekorderskih pregovara sa Evropskom unijom", poručio je Pejović. 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се