Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.J.

15. 09. 2024. 18:25 >> 18:25
Čitaj mi:

Odbornik PES-a

Radičević: Rakčević se uzda u DPS, a navodno mu je "nikad gori"

Odbornik PES-a u Skupštini Glavnog grada Branislav Radičević saopštio je da Luka Rakčević, kandidat za gradonačelnika URA-e i Jakova Milatovića, nakon što je srušio vlast u Podgorici sa DPS-om, a njegove partijske kolege najavile da je to početak rušenja vlasti na državnom nivou, "može postati gradonačelnik, jedino ako ga podrže partneri iz antivladinog bloka".

Svima je, prema Radičevićevim riječima, jasno da se Rakčević uzda u DPS, a navodno mu je "nikad gori".

"Još gore kvalifikacije na račun DPS-a smo slušali od lidera URA-e u predizbornoj kampanji prije 2020. godine, pa mu nije smetalo da zahvaljujući njihovoj podršci sa svega tri mandata, postane predsjednik Vlade, što se sa Bemaksa proslavljalo vatrometima. Isti takav scenario je zamislio i Rakčević u Podgorici", naveo je Radičević.

Kako je kazao, isto kao i nekadašnjem potpredsjedniku u 42. Vladi Dritanu Abazoviću i Luki Rakčeviću je "malo što je sa svega tri odbornika postao zamjenik gradonačelnice i imao ogroman prostor da upravlja Podgoricom, koju tek sada želi da mijenja na bolje".

"Podatak da su na listi Rakčevića rukovodioci podgoričkih preduzeća Čistoće, Zelenila, Plodova, sekretarijata za finansije i mnogobrojne ostale uticajne pozicije za razvoj grada, govori da je Rakčeviću sve bilo malo, jer planira da bude gradonačelnik glasovima DPS-a. Pošto je jasno da Rakčević nema podršku za ovaj naum od doskarašnje većine (van bloka 11), onda je jasno da će je imati od onih, koje zbog glasača ocjenjuje kao "nikad gore"", naveo je Radičević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се