Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.M.

14. 09. 2024. 16:30 >> 16:30

RADOŠ ZEČEVIĆ

"Glas za DPS je potrošen glas"

Najbolji način da se prekine agonija Podgoričana bio je poraz Demokratske partije socijalista (DPS) na izborima, kad smo prije dvije godine oslobodili Podgoricu. Ipak, uz podršku neodgovornih i neozbiljnih ljudi željnih funkcija, poraženi DPS dobio je priliku da ponovo zaustavi razvoj i uspjeh Podgorice, saopštio je kandidat za odbornika koalicije „Za budućnost Podgorice – grad svih nas“ Radoš Zečević.

"DPS i dalje izbjegava da govori o problemima i rasulu koje su ostavili u Podgorici posle trideset godina vladanja? Posle tri decenije, Podgorica je zaslužila izvinjenje i priznanje krivice, kao i otkrivanje istine o svemu što su radili za to vrijeme. Zato Podgorica još uvijek osjeća posledice DPS agonije. Glas za DPS je potrošen glas, jer je to neodgovorna, korumpirana i neiskrena partija", rekao je.

Zečević je kazao da je izborni program koji predstavlja bivši režim ovih dana nešto o čemu pričaju već trideset godina.

"Svi mi koji živimo i volimo Podgoricu znamo da ništa od toga nikada nije urađeno. Jedino što moramo da priznamo, tačno je da DPS ima 'najveći' kadrovski kapital u Crnoj Gori. A kako i ne bi, kad su za trideset godina vladavine zaposlili svu svoju bližu i dalju rodbinu. Zato Podgoričani ne žele vraćanje na staro, korumpirano vrijeme u kome je Podgorica prošla kroz svoju najveću agoniju", naveo je Zečević.

Kazao je da je njihova koalicija je nosilac promjena i izgradnje jake, uspješne i lijepe Podgorice.

"Samo je glas 'Za budućnost Podgorice' glas za stabilnost i napredak. 29. septembra ponovo biramo slobodu. Glasamo za pravdu i dobar život svih građana Podgorice. To je pobjeda koju iznova moramo da ostvarimo, jer Podgorica mora biti grad kakav je oduvijek trebalo da bude", zaključio je Zečević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се