Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

14. 09. 2024. 16:16 >> 16:19

andrej milović

Radi glasova spremni da se pojave među onima koje poslije izbora zaborave

Današnji desant partija i partijskih kandidata na podgoričku pjacu - Gintaš, dokaz da je da su radi glasova spremni da se pojave među onima koje odmah zaborave čim se završe izbori, i postanu im nedostupni do sljedećih izbora, istakao je nosilac Podgoričke liste Andrej Milović.

"Glumeći ljude iz naroda, oni koji su odavno odnarođeni od svog naroda, biće kažnjeni 29. septembra od strane građana Podgorice, jer građani vrlo lako prepoznaju glumce i folirante koji kada dobiju glas, više se ne javljaju ni svojoj nižoj partijskoj strukturi, a ne građanima. Građani, ne nasijedajte na prevaru i glumu - kaznite ih", poručuje on.

Milović tvrdi da Podgorička lista predstavlja glas građana.

"Vratićemo Podgoricu građanima!", poručio je Milović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се