Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

B.B.

14. 09. 2024. 15:07 >> 15:09
Čitaj mi:

BULATOVIĆ

Kasno se DPS sjetio jednakosti u Podgorici

Građani Podgorice treba da budu veoma obazrivi kada čuju da bivši režim pominje riječ „jednakost“, ocijenila je Marica Bulatović, kandidatkinja za odbornicu koalicije „Za budućnost Podgorice – grad svih nas“. Kako ističe, režim, koji je decenijama zanemarivao potrebe građana, koji je Podgoricu koristio kao poligon za ostvarivanje ličnih interesa i gradio grad samo za sebe, odjednom se sjetio da svi treba da budemo jednaki, sjetio se djece i besplatnih vrtića.

"Jedva su pristali da predaju vlast kada su izgubili lokalne izbore u Podgorici 2022. godine, a sada bez ikakve odgovornosti obećavaju ono što je trebalo, ali što decenijama nisu radili. Veoma providno i naivno! Nema povratka na staro! To svi moramo da znamo. Naša borba za Podgoricu koja pripada svima nama će se nastaviti i posle 29. septembra. Bivši režim neće zaustaviti nastavak razvoja Podgorice i neće ugroziti slobodu našeg grada koju smo izvojevali prije dvije godine", navodi Bulatović.

Ističe da će nastaviti da grade Podgoricu kao siguran grad koji brine za sve ljude. U Podgorici više niko neće biti zaboravljen.

"Naši najmlađi sugrađani će imati bezbrižno djetinjstvo, naši najstariji sugrađani će imati dostojanstvenu starost. I to bez obzira na partijsku knjižicu, bez obzirna na rodbinske odnose. E to se zove jednakost! Za takvu jednakost bivša vlast nikada nije znala, ali je veoma dobro znala kako podijeliti zajednicu. Nastavićemo rad na projektu Gradski stan za mlade bračne parove, ugrožene podstanare i mnogi drugi. Obezbijedićemo besplatan vrtić za d‌jecu samohranih roditelja i besplatnu užinu za sve osnovce. Uvešćemo praksu sufinansiranja boravka penzionera u staračkim domovima. Kroz poboljšanje infrastrukture, povećanje kapaciteta vrtića i poboljšanje uslova u školama i vrtićima, stvorićemo kvalitetnije uslove za razvoj i odrastanje naše djece", navodi Bulatović.

Dodaje da Podgorica mora da bude grad koji misli o svakom svom stanovniku i koji im pruža snažnu podršku.

"Grad u kome nema nas i njih. Podgorica mora da bude grad za sve nas", poručila je Bulatović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се