Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

K. J.

12. 09. 2024. 18:32 >> 18:33
Čitaj mi:

POKRET NAPRIJED

Kadić: DPS prepisao od nas ideju oko subvencionisanja vrtića

DPS je prepisao ideju oko subvencionisanja vrtića u Podgorici, poručuje dr Vuk Kadić - Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu.

Kaže da ne zna odakle je ideja prepisana.

"Znamo da su ideju prepisali od nas, samo ne znamo odakle – da li iz našeg programa koji smo objavili još 11.avgusta ili su sinoć gledali gostovanje nosioca naše liste dr Vuka Kadića na jednoj televiziji, gdje je opširno govorio upravo o ovom pitanju. Podsjećamo građane da je DPS u Podgorici bio na vlasti 30 godina, a tokom tog perioda je i nastao problem sa nedostatkom mjesta u vrtićima zbog njihove nebrige i lošeg planiranja", piše u saopštenju.

Kaže da se čini da DPS ponovo "pribjegava starim metodama "Resavske škole", pokušavajući da prepiše ideje i rješenja koja drugi predlažu".

"Sa druge strane, drago nam je da su i ostali učesnici u izborima počeli da pričaju o programima, a ne o temama koje nemaju veze sa izborima u Glavnom gradu. Pokret Naprijed će nastaviti da iznosi svoj program u kome daje rješenja koja će trajno poboljšati život građana, a ne za predizborna obećanja za koja svi znamo da neće biti ispunjena", naveo je Kadić

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се