Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

P.R.

28. 08. 2024. 16:28 >> 16:25
Čitaj mi:

RADOVANOVIĆ

"Lista 'Za bolju Podgoricu' pandan diletantima i populizmu"

Generalni sekretar Građanskog pokreta URA Mileta Radovanić poručio je da će lista "Za bolju Podgoricu" na predstojećim lokalnim izborima u Glavnom gradu biti pobjednička jer je pandan diletantima i populizmu koji vlada sa strane aktuelne parlamentarne većine.

"Nepristojno je ne pojaviti se na premijerskom satu i odlagati sjednice Skupštine Crne Gore zbog odlaska na plažu ili u Sen Trope. To je ponižavajući odnos prema građanima i građankama Crne Gore i njenim institucijama. Neka ide gdje hoće, ali mora poštovati svoje obaveze i institucije države. Najvažnije pitanje je, međutim, sa kim u društvu je bio u Sen Tropeu. Pošao je sa takozvanim kriptašima, koji slove za finansijere njegove partije i to Spajić treba da objasni. Takođe, nevjerovatno zvuči da premijer nosi patike od 850 eura dok građanima prodaje priču o povećanju plata, a inflacija svakodnevno raste", poručio je Radovanić.

On ističe i da smatra da je jako sporno da premijer zemlje, kojoj je jedna od glavnih grana turizam, odlučio da svoj odmor provede van Crne Gore i to u godini kada je turistička sezona daleko od zadovoljavajuće i da je to jako loša reklama za državu.

"Lista 'Za bolju Podgoricu' na predstojećim lokalnim izborima u Glavnom gradu će biti pobjednička jer je pandan diletantima i populizmu koji vlada sa strane aktuelne parlamentarne većine. Takođe, jasno je svima da upravo naša lista ima najboljeg kandidata za gradonačelnika Luku Rakčevića koji je dijete Podgorice, koji poznaje bukvalno svaki pedalj svoga grada i ko najbolje zna šta mu je potrebno kako bi se dalje razvijao na najbolji način. Siguran sam da će građani 29. septembra jasno poručiti da ne žele da ponovo zavlada kriminal Podgoricom i Crnom Gorom i da im je dosta ovog šarlatizma od predstavnika državnih vlasti kojem svakodnevno svjedoče", zaključio je Radovanić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се