Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

M.M.Lj.

28. 08. 2024. 12:45 >> 13:05
1

Milović

"Sindikatima riješiti stambeno pitanje, dati placeve i otpisati komunalije"

Policajci, vatrogasci, prosvjetari, medicinari i drugi zaposleni koji služe državi Crnoj Gori i Glavnom gradu Podgorici, ne smiju da dočekaju svoje penzionerske dane kao podstanari. To bi bio poraz i države i društva. Glavni grad mora da im obezbijedi bolje uslove, ocijenio je nosilac Podgoričke liste Andrej Milović.

On je istakao, da će kao gradonačelnik Podgorice, u saradnji sa sindikatima inicirati dogovor da sindikati dobiju parcele na kojima će se graditi stanovi kojima će riješiti stambeno pitanje. To ću učiniti na samom početku mog mandata, biće to prioritet!

“Glavni grad Podgorica bi po ovom planu opredijelio parcele i komunalno ih opremio bez naknade. Za uzvrat grad bi dobio dio poslovnih i stambenih jedinica u vrijednosti parcela i komunalija, dok bi većinu stambenih jedinica dobili sindikati radi rješavanja stambenih pitanja za zaposlene”, kazao je Milović.

Nosilac Podgoričke liste, smatra da je neprihvatljivo da Glavni grad Podgorica posjeduje na desetine parcela na Starom Aerodromu, Tuškom putu, Zabjelu, Maslinama, Zagoriču i drugim lokalitetima, koji su obrasli i zapušteni, a da Glavni grad ne iskoristi priliku i ne pomogne svojim građanima da konačno riješe stambeno pitanje.

“Moja obevaza kao gradonačelnika je da to promijenim, da vratim Podgoricu građanima – parcele za sindikate”, zaključio je Milović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се