Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.J. [ Dan ]

25. 08. 2024. 13:47 >> 13:47
Čitaj mi:

DRAGOVIĆ

O eventualnoj koaliciji sa Demokratama odlučivaće glavni odbor

Konačan dogovor oko formiranja koalicije Pokreta Evropa sad i Demokrata za vanredne lokalne izbore u Podgorici još nije postignut, kazao je za "Dan" Darko Dragović, poslanik PES-a.

"Još nije ništa definitivno dogovoreno oko koalicije sa Demokrata. Pregovori za zajednički nastup na izborima su u toku, ali još nije konačno postignut dogovor. Kada do toga dođe biće zakazan glavni odbor Pokreta Evropa sad koji će se izjasniti. Organi partije će donijeti konačnu odluku", rekao je Dragović.

Dragović ističe da tokom pregovora sa Demokratama nijesu razgovarali o tome ko će biti nosilac izborne liste na predstojećim izborima.

Vanredni lokalni izbori u Podgorici zakazani su za 29. septembar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се