Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 03. 2024. 18:15 >> 18:17
Čitaj mi:

SJUTRA PROTIV S. MAKEDONIJE

Savić: Želimo da pomognemo selektoru da stvori konkurentnu ekipu

Crnogorski reprezentativac Stefan Savić kazao je da je pravi potez to što se ekipa okupila u Antaliji, te poručio da će on i saigrači učiniti sve da olakšaju posao selektoru Robertu Prosinečkom da stvori tim koji će biti konkurentan u Ligi nacija.

"Sokoli" su na debiju Prosniečkog savladali Bjelorusiju 2:0, dok ih sjutra čeka okrašj sa Sjevernom Makedonijom.

"Zadovoljni smo uslovima ovdje, sve je kako treba. Pravi potez smo napravili što smo došli u Antaliju, gdje radimo svakodnevno i bolje se upoznajemo sa selektorom. Mi smo grupa pravih momaka, koji imaju pošten pristup prema obavezama. Želimo da olakšamo selektoru, da napravi dobru ekipu, koja će moći da se suprostavi rivalima u Ligi nacija", kazao je Savić.

Još jednom je kazao da je plasman na veliko takmičenje san svih, ali da je konkurencija izuzetno velika...

"Jasno je da mi zaostajemo po uslovima za velikim brojem zemalja, ali to nije razlog što nijesmo još uvijek izborili plasman na neko veliko takmičenje. Nije lako, tu su ekipe sa većim "rosterom" od našeg, zatim one selekciječiji igrači su nosioci u najboljim evropskim klubovima. Ali, siguran sam da će doći jednom i taj dan da odemo na neko veliko takmičenje", istakao je Savić.

On je kazao da mu neće predstavljati problem da se prilgodi svim zahtjevima selektora.

"Ja sam igrao sisteme i sa tri i sa četiri igrača pozadi,tako da ću se jako lako prilagoditi na sve zahtjeve", kazao je as Atletika.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније