Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

26. 04. 2024. 19:41 >> 20:31
Čitaj mi:

DIREKTOR KOMA

Barac: Kaznili su pogrešnog igrača, morali smo da se branimo

Direktor Koma Savo Barac ogorčen je zbog odluke Disciplinske komsije FSCG da se kazni njegov igrač Opeke Tedžiri Mosesa zbog fizičkog napada na gledaoce, na meču sa Bokeljom u Kotoru. On ističe da su organi naše Kuće fudbala kaznili pogrešnog igrača, jer je navijača udario Amadi. Tvrdi da ne opravdava to, ali da je njegova ekipa bila prinuđena da se brani od igrača i navijača domaćih.

Incident se dogodio nakon meča, u blizini svlačionica.

Tokom gurkanja dvije ekipe fudbalera, jedan navijač domaćin je kišobranom udario nekog od igrača Koma, da bi potom došlo do razmjena udaraca fudbalera i publike, koje je srećom brzo prekinuto reakcijom obezbjeđenja, ali i članova oba kluba.

"Nevjerovatno je da kažnjavaju nas, koji smo se branili od napada prvo domaćih igrača, a potom navijača, koji su provalili ogradu i ušli u teren. Još na snimku, za koji sam čuo da je izbrisan, vidi se da nije Opeke udario, nego Amada. Nema opravdanja za nasilje, ali morali smo da reagujemo. Našem igraču Ajkoviću je pukla arkada. Sumnjam da je ovo hajka na mene i naš klub. Ako sam ja problem, neka mi kažu iz Saveza, odmah ću se povući",kazao je Barac za Portal RTCG.

Ističe da klub iako sa jednim od najmanjih budžeta, postiže dobre rezultate, a ima, kako kaže, najbolje mlađe kategorije u Crnoj Gori.

"Fenomenalno radimo u mlađim kategorijama, imamo 500 dječaka, omladinci se bore za titulu, kadeti su drugi. Sa ovim budžetom , to je veliki uspjeh", ističe Barac.

Kazao je da će se klub žaliti, ali da ne vjeruje da će to promijeniti odluku.

"Žalićemo se, ali ne vjerujem da će se nešto promijeniti. Zamolio bih Disciplinsku komisiju i komesara Radulovića da odluke donosi na osnovu snimka, a ne na osnovu nekih drugih stvari. Napomenuo bih da nemamo ništa protiv Bokelja, puno sam dao tom klubu i oni sigurno zaslužuju da igraju Prvu ligu", zaključio je direktor Zlatičana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније