Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 03. 2024. 22:55 >> 22:56

IAKO JE PRODUŽIO UGOVOR

Marka: Savić razmišlja o odlasku iz Atletika

Iako je prije dvadesetak dana produžio ugovor sa klubom, crnogorski reprezentatavac Stefan Savić bi mogao da napusti Atletiko Madrid na ljeto, piše "Marka".

Kako se navodi, Savić zahtijeva od kluba i trenera Dijega Simeonea da mu garantuju da će biti standardan prvotimac naredne sezone.

U suprotnom, sreću će potražiti na nekom drugom mjestu.

Od dolaska iz Fiorentine, on je bio među Atletikovim igračima sa najvećom minutažom, izuzev u sezoni 2018/2019. kada je kuburio sa povredama.

Savić je ove sezone odigrao 26 utakmica, u kojima je 22 puta bio starter.

Čim je u feburaru sakupio 20 nastupa sa najmanje 45 minuta i ugri, Savićev ugovor sa Madriđanima je automatski produžen na još godinu.

Ukoliko se odluči za odlazak, Marka navodi, da će Savić tražiti od kluba da ga pusti bez obeštećenja u zamjenu za odricanje od plate.

"Jorgandžije" su trenutno na petom mjestu, sa bodom manje od Atletik Bilbaa.

Čekaju ih iskušenja i u Ligi šampiona, gdje će u četvrtfinalu igrati protiv Borusije Dortmund.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније