Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

26. 04. 2024. 19:47 >> 19:47

Henes očekuje odluku o novom treneru Bajerna za nedjelju dana

Počasni predsjednik Bajerna iz Minhena Uli Henes rekao je danas da očekuje da će taj fudbalski klub za nedjelju dana donijeti odluku o novom treneru.

Bajern je u februaru saopštio da će trener Tomas Tuhel napustiti klub na kraju sezone, godinu dana prije isteka ugovora, zbog nezadovoljavajućih rezultata.

"Mislim da ćemo donijeti odluku za nedjelju dana", rekao je Henes za Frankfurter algemajne cajtung (Frankfurter Allgemeine Zeitung).

Otkako je objavljeno da će 50-godišnji trener napustiti klub, Bajern je pokušao da dovede trenera Bajera iz Leverkuzena Ćabija Alonsa i selektora Njemačke Julijana Nagelsmana, koji su odlučili da ostanu u svojim ekipama.

Spekuliše se da je austrijski trener Ralf Rangnik razgovarao sa čelnicima Bajerna o angažmanu.

Bajern nije uspio da odbrani šampionsku titulu u Bundesligi ove sezone, ali će imati priliku da se bori za trofej Lige šampiona, pošto će u dvomeču polufinala igrati protiv Real Madrida.

Prva utakmica igra se 30. aprila u Minhenu, a revanš je 8. maja u Madridu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније