Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 07. 2013. 19:50 >> 19:49

UTAJA POREZA?

Podignuta optužnica protiv Henesa

Njemačko tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv predsjednika Bajerna Ulija Henesa zbog utaje poreza.

Portparol minhenskog javnog tužilaštva Ken Hajndrih danas je odbio da komentariše detalje optužnice, pozivajući se na zakone koji garantuju tajnost podataka o porezu.

Optužnica je proslijeđena sudu i advokati odbrane sada imaju rok od mjesec dana da se izjasne, rekao je Hajndrih.

Po isteku tog roka, sud će odrediti datum za početak pretresa, odbaciti optužnicu, ili će od tužilaštva zahtjevati dodatne dokaze pre donošenja odluke.

Uprkos pokretanju istrage, Henes je u maju dobio podršku Upravnog odboja Bajerna. Tada je saopšteno da je Henes ponudio ostavku od okončanja sudskog postupka, ali su članovi Upravnog odbora to jednoglasno odbili.

Bajern je prošle sezone prvi put u istoriji osvojio triplu krunu - Ligu šampiona, Bundesligu i Kup Njemačke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније