Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

07. 05. 2024. 22:01 >> 22:14

POLUFINALE PROTIV MEGE

Zvezda bez problema do finala ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde prvi su finalisti ABA lige nakon što su i u drugom meču polufinala savladali Megu u gostima 94:96.

Mega je dobro otvorila meč, imala prednost tokom skoro čitave prve dionice, maksmimalna je bila +11 (26:15). Domaći su se držali sve do sredine druge četvrtine, a onda je uslijedio preokret Zvezde, koja je do poluvremena imala dvocifrenu prednost i u nastavku meča samo povećavala razliku. 

Najraspoloženiji u redovima Crvene zvezde je bio Rokas Gedraitis sa 20 poena i četiri asistencije (6/8 za tri poena), pratio ga je Fredi Gilespi sa 16 poena i sedam skokova.

Dvocifreni su bili i Jago Dos Santos sa 13 poena, četiri skoka i sedam asistencija, kao i Luka Mitrović sa 10 poena i osam skokova.

Kod Mege su se istakli Bogoljub Marković i Ilija Milijašević sa po 13 poena, pratio ih je Nikola Đurišić sa 12 poena.

U velikom finalu Zvezda će igrati sa boljim iz duela Partizan – Budućnost - trenutan rezultat u pobjedama 1:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније