Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

11. 08. 2018. 12:12 >> 11:57

LJUT NA ČELNIKE SAVEZA

Gvardiola: Argentinci šire laži o meni

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola bio je ljut zbog komentara čelnika Nogometnog saveza Argentine koji su istakli da je španski stručnjak najbolja opcija za novog selektora, ali da je preskup za njih.

Gvardiola je rekao da ima ugovor s Sitijem koji želi da odradi do kraja, a što se tiče reprezentacije Argentine, kazao je da je mora voditi argentinski stručnjak.

"Argentinci šire laži o meni, moram reći da sam razočaran zbog toga. Ne mogu oni reći da sam ja preskup, a da me niko nije kontaktirao, pa s obzirom na to, ne znaju koliko sam plaćen. Imam ugovor s Mančester sitijem. Što se tiče reprezentacije Argentine, njihov mora voditi argentinski trener jer imaju toliko dobrih stručnjaka", kazao je Gvardiola.

"Građani" će novu sezonu Premijer lige otvoriti u nedjelju kada gostuju Arsenalu na "Emirejtsu", a podsjećamo, oni su na poprilično furiozan način prošle sezone osvojiti titulu prvaka.

U dosadašnjoj karijeri, ovaj trener vodio je Barselonu i Bajern, a Siti mu je tek treći klub koji je preuzeo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније