Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

18. 04. 2024. 09:45 >> 16:29
Čitaj mi:

liga šampiona

Gvardiola: Uradili smo sve, nije bilo dovoljno

U revanš meču četvrtfinala Lige šampiona Real Madrid pobijedio je Mančester Siti poslije penala i plasirao se u polufinale gdje će igrati sa Bajernom.

Poslije 90 minuta bilo je 1:1, a potom 4:3 poslije penal serije.

U prvom meču, u Madridu, bilo je 3:3.

Pep Gvardiola, trener Sitija, uvjeravao je poslije meča sa Real Madridom da su dali sve od sebe, ali da to nije bilo dovoljno protiv „kraljevske“ ekipe koja ih je izbacila iz Lige šampiona nakon boljeg izvođenja penala i ostavila bez plasmana u polufinale.

" Prije svega, želio bih da čestitam Real Madridu što se plasirao u polufinale. Madrid se branio veoma dobro. Dali smo sve, ja ne žalim za bilo čim, uradili smo sve, i defanzivno i ofanzivno – rekao je Gvardiola na konferenciji za novinare i dodao:

" Utakmice su bile veoma slične, branili su se i dalje, stvorili smo mnogo prilika, ali ovdje se radi o golovima. Oni će biti u polufinalu, a mi nećemo, zbog sitnih detalja. Ponekad dobijete penale, ponekad ne.

Na pitanje o taktici Madriđana, Gvardiola je kratko rekao:

" Ne osuđujem ih zbog toga. To je Karlova odluka. U drugom sportu, statistički, mi bismo pobijedili, ali fudbal ima tu divnu stvar koja je razlikuje od svih drugih sportova. Ja, kao trener, samo ovo mogu da tražim od svojih igrača. Naravno da odajem priznanje Madridu, oni su bili u stanju da izdrže pritisak i odole našim naletima. Suočili smo se sa mnogo zatvorenih timova i uvijek smo nalazili način da pobijedimo, sada nam je to nedostajalo".

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније