Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

29. 04. 2024. 14:10 >> 14:11

pred meč sa partizanom

Popović: Naglasak je na odbrani

Košarkaši Budućnost Volija igraće sjutra sa Partizanom prvu takmicu polufinala sa Partizanom u Beogradu. Meč u "Beogradskoj areni" počinje u 18.30, uz direktan prenos na TVCG2.

Pred polazak u Beograd, kapiten Petar Popović je istakao da im je prijala pauza te da su  spremni za sjutrašnji meč. 

"Onako, malo neobična situacija. Mislim da nismo navikli da plej of generalne utakmice, četvrtfinale i ova pauza do Partizana su ovoliko duge. Mislim da ovo je neki ritam ligaški, a ne plaj of. Ima i nekih pozitivnih i negativnih strana, što se tiče nas, ja se nadam da nam je prijao odmor, vidjet ćemo sjutra na utakmici. Ali stvarno neobično je to, ja mislim da bi svi mi igrači više voljeli da je to neka tri četiri dana, da možemo da osjetimo pravi plej of naboj i da nekako se osjeća baš ta atmosfera plaj ofa  koja je utakmica, dan pauze, priprema, a sljedeća utakmica to je ono što plaj of znači i mi bi stvarno voljeli da je tako, ali to je što je trenutno", rekao je 27-godišnji Cetinjanin.

Tokom regularnog dijela sezone Budućnost je imala neke svoje šanse u obje utakmice, međutim, Partizan je odnio pobjede. Treba obratiti pažnju na odbranu kako bi iznenadili u prvom meču polufinala.  

"Mislim da je naglasak na odbrani, jer radi se o jednoj ekipi koja je ekstremno talentovana napadački i mislim da su to pokazali u obje utakmice koje smo igrali protiv njih. Posljednja je svježija tu kod nas, gdje su pokazali ogroman talent, koliko se sjećam 9 ili 10 pogođenih trojki u prvom poluvremenu, teški šutevi, kad se lomila utakmica u posljednja dva-tri minuta", dodao je Popović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније