Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

26. 04. 2024. 10:14 >> 10:18

NAKON POBJEDE

Gvardiola: Sve je otvoreno, šta se dogodilo Liveruplu može i nama

Mančester siti je bio ubjedljiv protiv Brajtona u zaostalom meču 29. kola Premijer lige i trenutno je na drugoj poziciji u engleskom šampionatu sa bodom manje od vodećeg Arsenala.

Aktuelni šampion Evrope i Engleske ima i utakmicu manje od Arsenala, pa je u najboljoj poziciji da se opet domogne trofeja u Premijer ligi. 

Trener "građana", Pep Gvardiola kazao je da neće dozvoliti da se njegovi igrači uljuljkaju zbog te situacije jer do kraja sezone treba da se odigra još pet utakmica.

"Važno je da smo pobijedili i još je sve u našim rukama. Ali, ne možemo govoriti da je prvenstvo završeno. Pogledajte samo šta se dogodilo Liverpulu. Dugo su bili na vrhu, onda su poraženi od Kristal palasa i Evertona", rekao je Gvardiola i dodao:

"Ovo je Premijer liga, najjače takmičenje u u Evropi i ovdje opuštanja ne smije da bude. Isto što se dogodilo Liveruplu može da se desi i nama, ukoliko ne budemo koncentrisani."

Mančester siti će u narednom kolu Premijer lige igrati u nedjelju, 28. aprila u Notignemu, zatim na svom terenu dočekuje Vulverhempton, pa gostuje Fulamu, poslije čega je na redu, možda i najveće iskušenje do kraja sezone, gostovanje Totenhemu u Londonu i na kraju, 19. maja na svom "Etihadu" dočekuje Vest Hem.

Uz sve to, 25. maja Siti će igrati i veliki derbi protiv Mančestera junajteda u finalu FA kupa na Vembliju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније