Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta

06. 05. 2024. 18:14 >> 18:14

SAOPŠTIO TIM

Kid produžio ugovor sa Dalasom

Košarkaški klub Dalas Maveriksi i trener Džejson Kid potpisali su novi višegodišnji ugovor, saopštio je danas tim.

"Uzbuđeni smo što će trener Kid nastaviti da vodi naš tim tokom narednih godina. Kid je doveo tim do dva nastupa u plej-ofu u tri sezone i radujemo se nastavku saradnje", izjavio je suvlasnik Dalasa Patrik Dumont.

Dalas je ove sezone u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije eliminisao Los Anđeles Lejkerse, a u polufinalu Zapada će se sastati sa Oklahomom.

"Poznajem Džejsona dugo vremena i ne mogu da zamislim boljeg, kvalifikovanijeg trenera koji bi vodio ovaj tim u budućnosti. Zaslužio je povjerenje i poštovanje naših igrača i radujem se što ću raditi zajedno sa njim", izjavio je generalni direktor Dalasa Niko Harison.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније