Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

21. 04. 2024. 09:16 >> 09:16
Čitaj mi:

KATALONAC LJUT NA SAVEZ

Gvardiola i pored pobjede bijesan: Nevjerovatna odluka da igramo danas, nije normalno

Fudbaleri Mančester Sitija slavili su u polufinalu FA kupa sa 1:0 protiv Čelsija i plasirali se u finale, međutim trener "Građana" Pep Gvardiola nije nikako bio zadovoljan odlukom saveza da se utakmica odigra u kratkom roku od nastupa u Ligi šampiona.

„Bilo je neprihvatljivo da igramo danas. To je neprihvatljivo zbog zdravlja igrača. Nije normalno. Nakon 120 minuta protiv Reala… Ovo je nedopustivo. Ne znam ni kako smo preživjeli danas“.

Katalosnki stručnjak se nije tu zaustavio.

„I ništa se neće promjeniti. Ništa. Zašto smo igrali danas, a ne sjutra? Kad Čelsi, Mančester junajted i Koventri ne igraju tokom nedjelje. Zašto? Evo neka mi neko objasni. I reći ćete mi da je to zbog TV prenosa. Ne. Ja ovde pričam o zdravlju igrača, ovo je neprihvatljivo. Ovi igrači su legende naše igre. Ne znam kako su preživjeli danas. Kapa dolje“, pohvalio je Pep svoje fudbalere.

Siti je u srijedu ispao iz Lige šampiona nakon 120 minuta igre u penal seriji od Real Madrida.

Samo tri dana nakon toga igrali su sa Čelsijem polufinale FA kupa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније