Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

20. 04. 2024. 13:10 >> 13:07
Čitaj mi:

Uoči duela sa Čelsijem

Gvardiola: Palmer trebao da dobije više minuta kod nas, divim se Liverpulu

Fudbaleri Mančester Sitija igraju sa danas sa Čelsijem polufinale FA kupa.

Biće to težak meč za izabranike Pepa Gvardiole koji igraju nakon što su ispali iz Lige šampiona nakon 120 minuta i penal serije sa Real Madridom.

"Bila je to teška utakmica, protiv Reala, 120 minuta sa mnogo akcije. Visok nivo sa obije strane. Erling je osjetio neki problem u mišiću, i rekao mi je da ne može da nastavi. I De Brujne je osjetio umor i iscrpljenost, on je i dalje rovit jer je pet mjeseci propustio zbog povrede", kazao je trener "Građana".

Neizbježno pitanje za njega bilo je vezano za Kola Palmera. Engelski fudbaler je napustio Siti da bi se priključio Čelsiju i ove sezone je jedina svijetla tačka "Plavaca".

Kombinovano ima najviše golova i asistencija od svih igrača - 29 (20 golova i devet asistencija).

Gvardiola je priznao da je pogriješio.

"Kol Palmer je nevjerovatan igrač. Znali smo to i kada je bio ovdje. Znali smo da napreduje, da ima mnogo minuta. Rekao sam mnogo puta, nisam mu dao mnogo minuta koliko je zasluživao. Želio je minute i zato je u Čelsiju. I razumijem ga u potpunosti. I vrlo sam srećan zbog njega jer je divan momak, stidljiv sa nevjerovatnim potencijalom, u suprotnom ne bi bio ovdje.

Gvardiola je međutim rekao da je i fudbaler bio odlučan da ode.

"Odluka je donijeta prije dvije godine. Rekao sam mu da će dobiti prostor kad Rijar Marhez ode, ali on je bio izričit. Šta sam mogao više da odradim", kazao je Pep.

I pratioci Sitija, Liverpul i Arsenal su završili svoje evropske priče, a Gvardiola je još jednom kazao koliko se divi Liverpulu.

"Ma šta da se desi ove sezone divim se Liverpulu. Jirgen Klop i Liverpul su uvijek bili tu da nam se suprostave, pravi mentalitet, napadački. Šest sedam godina su uvijek tu, kanidati za titulu", kazao je Pep.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније