Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

02. 05. 2024. 12:23 >> 12:24
Čitaj mi:

polufinale lige evrope

Roma želi da uništi "neuništive", Marsej dočekuje Atalantu

Prve utakmice polufinala Lige Evrope igraju se večeras. Roma na "Olimpiku" dočekuje Bajer Leverkuzen dok se na "Velodromu" sastaju Marsej i Atalanta.

Bajer igra odlično ove sezone, još nema poraz u njoj, osvojio je Bundesligu, igraće finale domaćeg Kupa, a maestralnom Ćabiju Alonsu će se ovaj put suprotstaviti Danijele de Rosi.

Sa druge strane, Roma odlično igra od dolaska legendarnog Danijele de Rosija. Sastav sa "Olimpika" trenutno zauzima peto mjesto na tabeli Serije A, a sa ove pozicije bi mogli i u Ligu šampiona, s obzirom na uspjehe italijanskih klubova u Evropi.

Rimljani  žele da budu prvi tim koji će nanijeti poraz Leverkuzenu ove sezone.

Kada su u pitanju izostanci, Roma će sigurno igrati bez Lukakua i Čelika dok će kod gosta meč propustiti Borha Iglesias a pod znakom pitanja su Smoling sa jedne i Hložek, odnosno Tah sa druge strane.

Francuzi su ove sezone imali mnogo problema, promijenili su nekoliko trenera, a glavni prioritet sada im je Liga Evrope.

Marsej nije u dobroj formi, budući da do prošlog vikenda nisu imali trijumf na pet vezanih mečeva u Ligi 1.

Atalanta je napravila iznenađenje na "Enfildu". Tim koji sa klupe predvodi Gasperini pobijedio je Liverpul 3:0, pa je revanš bio samo formalnost.

I u Seriji A im ide dobro, a preko Fiorentine plasirali su se u finale Kupa Italije.

Atalanta će igrati bez Isaka Hiena, koji je suspendovan, a povrijeđeni su Skalvini, Holm, Kolašinac i Toloi. U odličnoj formi je zato Đanluka Skamaka.

U borbi za odlazak u Dablin, Marsej će bez Meite, Ronžijea, Nadira, Merlana, Mbemba i Sogloa.


Liga Evrope, polufinale

četvrtak

Roma - Leverkuzen 21.00 

Marsej - Atalanta 21.00 

Revanš 9.maj

FINALE

Dablin Arena, 22. maj

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније