Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

P. R.

21. 10. 2024. 13:47 >> 13:46
Čitaj mi:

ĐUROVIĆ - Milošev

"Povezanost zemalja na Balkanu od vitalnog interesa za sve"

Predsjednik Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje Skupštine Crne Gore Dejan Đurović i ministar turizma Bugarske Evtim Milošev kazali su da je povezanost zemalja na Balkanu od vitalnog interesa.

Kako navode, danas se u sklopu radne posjete Crnoj Gori Milošev sastao sa Đurovićem.

Milošev je izrazio želju da avio povezanost između ove dvije zemlje dobije na intenzitetu.

"Povezanost zemalja u regionu i Balkanu od vitalnog je interesa za sve zemlje", saglasni su sagovornici.

Đurović je rekao da je za kratko vrijeme ministarka turizma Simonida Kordić uspjela da puno uradi baš na povezanosti zemalja u regionu i njihovom predstavljanju kao jedinstvenom turističkom tržištu.

"Kao argument toj priči je i posjeta Kordić ministarstvu Grčke kao prvi korak te saradnje", navode u saopštenju.

Sagovornici su istakli i vjerski turizam kao granu turističke ponude koju bi, kako navode, zajednički mogli prezentovati u skorijoj budućnosti.

"Ovo je prvi korak i treba intenzivirati komunikaciju i saradnju ove dva ministarstva i skupštinskih nadležnih odbora", zaključili su.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније