Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

13. 09. 2024. 21:42 >> 22:09

Vukićevićeva

"Turistički voz će saobraćati onako kako je i planirano"

Ministarstvo saobraćaja će u narednim danima detaljno ispitati sve okolnosti u vezi sa gašenjem turističkog voza "Wild Beauty Express" od Bara do Kolašina, saopštila je ministarka saobraćaja Maja Vukićević. Ona je istakla da je turistička promocija Crne Gore svima interes, ali se mora voditi računa i o redovnom prevozu putnika.

Predsjednik Fondacije "Budućnost crnogorskog turizma" Mihael Bader kazao je da će zbog odluke Odbora direktora Željezničkog prevoza Crne Gore (ŽPCG) da ugasi turistički voz Wild Beauty Express od Bara do Kolašina, iako je veliki broj turista već bukirao i platio za taj izlet, strani gosti pamtiti Crnu Goru po neprofesionalnosti i neodgovornosti.

"Dala sam instrukcije da voz koji je zakazan ide onako kako je planirano. Odbor direktora je imao svoje reagovanje, svoju su odluku donijeli nakon dopisa koji je stigao iz Uprave za saobraćaj, sa čim su u svom saopštenju i upoznali javnost", kazala je Vukićević.

Ministarstvo saobraćaja će u narednim danima detaljno ispitati sve okolnosti.

"Turistička promocija Crne Gore nam je svima interes, ali se mora voditi računa i o redovnom prevozu putnika", zaključila je ministarka.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније