Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

M.L.B.

23. 01. 2024. 17:04 >> 17:33

TROMINUTNI VIDEO

Skok sa Zmajeve grede - pogledajte sve ljepote Pive

Jedan od najboljih, najuzbudljivijih, ali definitivno i najopasnijih video zapisa na kojem se iz vazduha vide sve ljepote Parka prirode Piva snimio je Austrijanac Johanes Graser, koji se padobranstvom bavi od 13 godine.

Skok sa planinskog masiva Bioč, sa vrha "Zmajeva greda", na obalu Pivskog jezera u Mratinju izveo je prošlog ljeta.

Tridesetjednogodišnji Johanes Graser iz Graca „base jumping-om“, najekstremnijom disciplinom padobranstva, bavi se već devet godina.

Video na kojem se vide sve ljepote ovog kraja objavljen je na Fejsbuk stranici Parka prirode Piva.

„Od kada je osnovan naš Park 2015. godine, vidjeli smo (i objavili) mnogo dobrih i prelijepih fotografija, ali i video snimaka iz cijele Pive. Nastavljamo sa tim i u godinama koje su pred nama. Ali ovo što ćete sada vidjeti je definitivno jedan od najboljih, najuzbudljivijih, ali definitivno i najopasnijih video snimaka“, navode u objavi na Fejsbuku.

Navode i da im je Johanes kazao da mu se kraj Pive svidio i da je obećao da će se sigurno vratiti da skače sa neke druge lokacije.

„A do tada, nama ostaje da uživamo u ovim fenenonalnim kadrovima“, objavljeno je na Fejsbuk stranici Parka prirode Piva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније