Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ M.M.Lj. ]

18. 03. 2023. 22:26 >> 22:26

MEĐU 900 IZLAGAČA

Bar predstavio turističku ponudu na sajmu u Beču

Turistička organizacija Bar predstavlja turističku ponudu opštine Bar na međunarodnom sajmu turizma „Ferien 2023“ koji se održava od 16. do 19. marta u Beču, u okviru štanda Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Sajam „Ferienmesse Wien“ je najveći sajam turizma u Austriji, sa prosječnom posjetom od 150.000 ljudi, a učestvuje više od 900 izlagača iz 70 zemalja.

Poznavajući navike austrijskih turista, tokom promocije u Beču, očekivano najviše interesovanja je bilo za: kampove, biciklističke i pješačke staze, seoski turizam i kulturna dobra.

Takođe će posjetioci imati priliku da kroz sastanke i promotivni materijal, dobiju informacije o kompletnoj turističkoj ponudi Bara sa posebnim akcentom na aktivni turizam za koji vlada najveće interesovanje.

Na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore svoju ponudu uz turističku organizaciju Bar i “Hotela Kalamper & SPA” predstavljaju i lokalne turističke organizacije Budve, Kotora, Ulcinja i Podgorice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније